Diputats

Jordi Latorre i Sotus

Vicepresident primer i Diputat de l’àrea de Planificació i Cooperació Municipal i Comarcal

Nascut el 1973 , el primer dels diputats és alcalde de Torrefarrera. És vicepresident primer de la Diputació de Lleida. A més, és funcionari del cos superior de la Generalitat. Allí ha exercit, d’entre altres càrrecs, com a director de la residència Llar Sant Josep del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. També és llicenciat en Ciències del Treball i diplomat en Treball Social. Per últim, té diversos màsters en Direcció Pública i ha estat coordinador d’ASPID Lleida.

Jordi Latorre

Antoni Navinés i Miró

Vicepresident tercer i Diputat de l’àrea de Polítiques de Muntanya

Nascut l’any 1952, el segon dels diputats és alcalde de Castellbó, regidor de Montferrer i Castellbó. A més, té el càrrec de vicepresident tercer de la Diputació de Lleida. És inspector i professor de seguretat viària i té la seva pròpia autoescola. Per últim, en l’àmbit associatiu, és secretari de l’ELFOCAT (Associació d’Entitats Locals i Propietàries Forestals de Catalunya).

Antoni Navinés i Miró

Rosa Pujol i Esteve

Portaveu i Vicepresidenta del Patronat de Turisme

Nascuda a Lleida l’any 1969, és alcaldessa d’Aitona i portaveu del grup de JxCAT de la Diputació de Lleida. Endemés, és advocada i té un postgrau en Gestió i Administració Local. Per altra banda, ha format part del Consell Comarcal del Segrià i ha estat membre del Consell de Governs Locals de Catalunya.

Rosa Pujol i Esteve

Rosa Maria Perelló i Escoda

Vicepresidenta de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL)

Nascuda a Tàrrega l’any 1959, és regidora d’aquest municipi i forma part dels diputats i diputades de la Diputació de Lleida. És assessora fiscal i comptable d’empreses, on ha estat cap de grup en l’empresa privada. A més, té un màster en Govern Local. També forma part de l’Associació Catalana de Municipis.
Va ser la presidenta de la Diputació de Lleida en el període 2018-2019.

Rosa Maria Perelló i Escoda

Ramón Cónsola i Palau

Diputat de l’àrea de Sostenibilitat i Medi Ambient i Finques

Nascut a Bell-Lloc i de professió empresari agrícola, actualment n’és alcalde . Ha estat alcalde de Bell-Lloc entre els anys 2007 i 2015 on també ha col·laborat en diverses associacions del municipi. A més a més, ha format part dels diputats provincials a la Diputació de Lleida entre els anys 2007 i 2011. Alhora, ho ha sigut en la legislatura actual, encapçalant l’àrea de Sostenibilitat i Medi Ambient, a més a més de la gestió de les finques de la Diputació. Entre els anys 2011 i 2019 va ser Gerent del Complex de la Caparrella i les Finques de la Diputació.

Ramón Cónsola i Palau

Francesc Sabanés i Serra

Diputat de les Escoles Especials i l’àrea de Noves Tecnologies

Nascut a Tàrrega el 1975, és alcalde del municipi de Ribera d’Ondara i diputat de la Diputació de Lleida. A més, té el grau superior d’Administració i Gestió d’Empreses, ha treballat al departament de facturació del Grup Agbar i ha creat l’empresa d’informàtica Marea-online. També és president de l’Associació de Cases Rurals de la Segarra i vicepresident del Consell Esportiu de la Segarra.

Francesc Sabanés i Serra

Eloi Bergós i Farràs

Diputat de l’àrea d’Acció Territorial

Nascut l’any 1978, és alcalde de Penelles i diputat de la Diputació de Lleida. És diplomat en Relacions Laborals i ha treballat de tècnic al Consell Comarcal de la Noguera en l’àrea de Joventut.

Eloi Bergós i Farràs

Joan Gilart i Escuer

President de la comissió de Cooperació Municipal 

Nascut a Lleida el 1972, és alcalde d’Alpicat des del Juny de 2015. Actualment és diputat a la Diputació de Lleida i membre del Consell Social de la Universitat de Lleida. A més, ha estat membre de la Junta de Govern Local de Catalunya en representació de l‘Associació Catalana de Municipis (ACM). Paral·lelament, gestiona la seva empresa familiar agrària i ha format part de les juntes rectores de les cooperatives Frutalpi i la Íntima d’Alpicat.

Joan Gilart i Escudé

Francesc J. Cerdà i Esteve

President de la Comissió de Turisme

Nascut l’any 1960, és regidor de l’Ajuntament de Lleida i diputat de la Diputació de Lleida. És llicenciat en Dret, tècnic esportiu de segon nivell (professor d’esquí), té un màster en Dret esportiu i un MBA. És advocat de professió i ha exercit des del seu propi despatx. Al mateix temps forma part de diferents consells d’administració i és secretari general de l’Associació Catalana de les Escoles d’Esquí.

Francesc J. Cerdà i Esteve